De voorbereiding 2015

2 mei 2015 - Utrecht, Nederland

Het is zover. In juni gaan we weer van start. Het wordt spannend dit jaar. De laatste twee dagen wordt het vanaf Chapelle-des-Bois richting Nyon. Het stuk wat we helaas niet hebben kunnen lopen i.v.m. een blessure aan de hak.

Maar nu zit er wel weer vel op! En wanneer we Nyon hebben gehad begint het echte werk: de Alpen. Vanaf Thonon-les-Bains gaat het omhoog. de Alpen in! Dan begint het echte werk.

We hebben geen flauw idee hoeveel kilometer we per dag kunnen gaan lopen. De eerste 10 kilometer gaat het alleen maar omhoog naar een metertje of 800. Voor de variatie dalen we dan ook weer een flink stuk om later weer de naar 800 meter te gaan. Je moet er ook een beetje gek voor en van zijn.

Maar goed, dan gaan we echt beginnen! Op naar de 2000 meter. Ik kan er geen voorstelling van maken maar dat het klimmen wordt......

We gaan het beleven. Ik en mijn zwagers hebben er in ieder geval zin in. Voorlopig eerst maar eens hard trainen! Zoals gebruikelijk komen er natuur weer verslagen van deze etappes online. En ik hoop ook mooie foto's met een strak blauwe lucht...

 

Foto’s